Returnare sau Schimb Produse

Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OG 130/2000) puteti sa returnati produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor. 

Primul pas este să completezi: Formularul de Retur/Schimb produs. Acest formular trebuie sa fie completat in intregime, fara a avea informatii lipsa. Un operator OutMag o sa va contacteze prin email sau telefonic in termen de 2 zile lucratoare cu instructiunile de returnare.

 

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 30 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Daca doriti sa returnati un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email la adresa contact@outmag.ro. Nu acceptam colete trimise cu valoare ramburs. Returnarea banilor se face in contul bancar al clientului, acesta fiind obligat sa ne comunice in scris, prin email, contul bancar (IBAN) in care doreste returnarea banilor si titularul acestuia. Returnarea banilor se va face in maxim 14 zile calendaristice.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa aiba etichetele intacte si sa fie insotit de documentele cu care a fost expediat de OutMag.

Returul sau schimbul produsului este suportat de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 7 zile de la primirea lui. In cazul schimbului unui produs acesta se trimite catre client de indata ce am primit produsul ce trebuie inlocuit. 

Returul sau schimbul produsului se realizeaza prin orice firmă de curierat dorită.

 

Daca produsul returnat este deteriorat, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea acestui produs.

Confrm OG 130/2000 (art 10 lit. c) OutMag.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@outmag.ro sau la numarul de telefon 0799.688.624 (0799outmag)

Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie TELEFONUL CONSUMATORILOR - 0219551 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.